Jelenlegi hely

Hirdetés

Lézeres szőrtelenítést otthoni géppel vagy kozmetikában végezzünk? Hónapokig tart, amíg eredményes és fáj? Számos félinformáció és tévhit kering ezzel a modern és hatékony technológiával kapcsolatban. 

Sok bőrprobléma melegágyául szolgálhatnak, úgyhogy érdemes felszámolni azt a 6 hétköznapi szokást, amelyek elhagyásával akár napokon belül látványos eredményt érhetünk el.

A téli időszakban még az egyébként normál ápolást igénylő bőr is érzékenyebb, szárazabb lehet. A fűtési szezon kezdetével a lakások levegője gyakran túl száraz, és emellett a hűvösebb, szeles időjárás is kiszáríthatja bőrünket.

A benőtt köröm tulajdonképpen azt jelenti, hogy a köröm éles, hegyes széle „belenő” a köröm mellett található, lágy, puha bőrrészbe, és ott nemcsak kellemetlenségeket, de erős fájdalmakat is okozhat. A benőtt köröm a legtöbb esetben a lábon jelenik meg, de a kezünket is érintheti ez a probléma.

Fejben már kész az ünnepi menüsor? A karácsonyi finom falatok akár szépségünket is ápolhatják: mutatjuk, melyek ezek!

Az ünnepi időszakban mindenki szeretné a legjobb formáját hozni a partikon, családi-baráti találkozókon. Ezek a leghatékonyabb kezelések, amelyek még beleférhetnek az adventi időszak rohanásba!

A pattanások ellen mindenkinek van egy-két jó trükk a tarsolyában, a speciális bőrápoló szerektől a diétáig, a számtalan házi szerről nem is beszélve. Egy jó kozmetikus is sokat segíthet, de időnként azonban bőrgyógyászra is szükség van. 

Mit tehetünk 1 hónappal, 1 héttel és 1 nappal karácsony előtt? Mutatjuk, hogyan lehet fiatalos az arcbőrünk!

A pattanások nemcsak a tiniknél alakulhatnak ki, és akár komoly lelki problémákat is okozhatnak. Lássuk tehát a leggyakoribb tévhiteket!

Milyen ételekkel tudunk a leghatékonyabban küzdeni a hajhullás ellen? Lássuk, mi a megfelelő étrend!