Jelenlegi hely

Hirdetés
Tojás és koleszterin

A tojás felelős a magas koleszterinszintért? Érelmeszesedést okoz? A tojást a múlt század végén hozták összefüggésbe több betegséggel, ezért sokan kerülni kezdték. A legújabb eredmények kapcsán azonban érdemes átgondolni a korábbi feltételezéseket, és rehabilitálni a tojást.

A hűtőszekrény rendkívül praktikus találmány, hiszen nemcsak hosszabb ideig fogyaszthatóvá teszi az ételeinket, de gyakran az élvezeti értéküket is növeli. Bizonyos élelmiszereknél azonban a hűtés kifejezetten káros lehet. Mely ételeket érdemes másutt tárolni?

huminsav, fogyókúra, sikeres fogyás, humicin

Szponzorált tartalom

Különbözünk egymástól: az életritmus, a kor és a testfelépítésen kívül még megannyi körülménytől függ, kinek milyen fogyókúra a leghatékonyabb. Így sokszor nem érdemes követni az aktuális trendet - mutatjuk, mi segíthet!

Sokan nem tudják, hogy súlyos betegségeket is megelőzhetnek – megfelelő fűszerek használatával. Összeszedtük, mi javasolt és mi nem az egyes betegségeknél?

Közel egy évtizedes kutatómunka után sikerült elkészíteni az almából kivont édesítőt, az almacukrot, mely természetes alapanyagból készült, alacsony a glikémiás indexe, nem utolsó sorban pedig kellemes ízélményt nyújt.

A tej mikrobiológiai szennyezettségét a laboratóriumi vizsgálatok is megerősítették, ezért a Nébih elrendelte annak forgalomból való kivonását és fogyasztóktól történő visszahívását.

Mitől lesz ragacsos a tészta, és miképp lehetne elérni, hogy ne legyen az? Most tudományos szempontból is választ adunk a napi szinten feltett kérdésre, és természetesen kiderül a tökéletes tészta titka!

oszibarack

Tudta, hogy az őszibarackkal még fogyni is lehet? Nézze meg, milyen jótékony egészségügyi hatásai vannak a nektarinnak és szőrös testvérének.

 

Magyarországon 60-70 ezer hektáron 120-130 ezer tonna GMO-mentes (genetikailag módosított szervezetektől mentes) szója termesztése folyik, amit a szójaimport kiváltása érdekében növelni kell.

Az A-vitamin nélkülözhetetlen a növekedéshez, az immunrendszerünk megfelelő működéséhez, és a látáshoz. Hiánya – bár hazánkban kevés embert érint – súlyos problémákhoz, elsősorban a látás zavaraihoz, úgynevezett farkasvaksághoz vezet, de a bőrtüneteket is okozhat.